onsdag den 15. januar 2014

Årets første tur på vandet.




Efter flere måneder i tørdok med masser af vedligeholdelse, reparation og nymonterring, så blev det endelig tid til en tur på vandet. gennem de sidste 2 måneder har vi spenderet mere tid ombord i diverse både på land, end vi har brugt på vores egen båd på vandet i hele 2013.

Vejrudsigten og kalenderen stemte endelig overens og med 3-5 m/s. i køgebugt, så skulle den være hjemme. Rampen i Køge havn er fri hele januar, så afsted til Køge og se det fine arbejde der bliver lagt i at gøre Danmarks Største Marina, klar til den kommende sæson. Ved ankomst til havnen så blæste det en smule, men hva.. fanden, det var jo kun 3-5 m/s. 

Ud det gik, og der var skum på toppen, fra starten og ca. ½ - 1 meter bølger modsø. grejet blev sat og en kop kaffe senere var alt grejet møget til med ålegræs. Grrr..... Nå, men vi kæmpede videre et par timer og det blev til en havørred under kiloet og under målet, som stadig svømmer videre. Så rejste sig og følelsen af luksusfisker begyndte så småt at sætte ind. og da hverken vejret eller ålegræs var på vores side satte vi kursen mod havn og trak skuden op til middagstid.

Vinden kom fra syd øst og havde tydeligvist fået masser af tilløb inden den nåede Køge bugt. Team Terkel blev til Team "En lille båd der gynger".

Men vi fik da testet en masse ting, som alt fungerede, som det skulle. Så turen var ikke spildt. (ikke at en tur på vandet nogensinde har været spildt).

Vi håber snart at komme på vandet igen. omend ikke andet så da i hvert fald til 1. afd. i Helsingør 1. februar.