mandag den 23. februar 2015

1 lille leje til 6000 Kr….

Vores egen trofaste trækker, ”Tøzen”, gennem de sidste snart 6 år, begyndte sgu at knurre lidt når hun var på gaden.

Så det var tid til et nyt forhjuls leje i venstre side, sådan en sag koster en lille plov, og tager ikke lang tid at montere. Så hun røg på bukken i garagen og fik lidt nyt.
Efter lidt fiflen hvor der også lige skulle skiftes en bærearm og stabilisator der var dårlige, så var det ud og køre en lille prøvetur, og sørme om ikke det virkede. Juhuu!
Meeeen! Da vi kom tilbage på adressen stod hun og dryppede lidt fra snuden hvilket viste sig at være en utæt køler… øv øv. 

På den igen, af med køleren og på med en ny, en tidskrævende operation på hele 30 minutter, hvis ikke det lige var fordi man undervejs får fuldt udsyn til forenden af Bundkarret på motoren. På Bundkarret der sad en lille smule rustflager som åbenbart gemte på et hul direkte ind i karret!!


For dem der ikke lige kender et bundkar, så er det nu engang bedst hvis der kun er ét hul, og gerne med en prop i, så bliver olien nemlig der hvor den skal være når man godt vil have den der.
Der var jo ingen vej udenom, så hun røg på 4 bukke denne gang, samme sted i garagen og så blev der ellers skilt ad, fra en kant af. Efter en uges tid i kulden på ryggen under Tøzen, og endt operation, må vi nok sande at det faktisk havde været nemmere at pille motoren ud og så skifte bundkarret derefter.
Alt gik fint efter bogen og hun snurre nu som en mis igen uden at være utæt i bunden. Denne gang med nyt Bundkar, ny Køler, Bærearm, stabilisator og diverse service dele undervejs.
Alt i alt 1 lille leje til 6000 Kr.!

Men hvad Fa…. Vi skal jo snart til Lakse Øen igen! :OD