lørdag den 21. april 2012

Dag 2. Træning

Så gik dag nummer 2:

Dagen startede kl. 7.00 med morgenmad, smøre madpakke, lave kaffe og pakke båd. kl. 08.00 stævnede vi ud fra Tejn havn. Der lå en tyk tåge over det nordlige Bornholm og der var ca. 100 m. sigtbarhed. Vi satte kursen mod 11'eren og satte grejet dér. Kursen gik mod Nordvestpassagen, alle 10 stænger blev sat, kaffen blev hældt op og et stykke medbragt wienerbrød blev nydt. Ved en 11-tiden ca. 1 mil øst for Nordvestpassagen der gik øverste downrigger, hvor der var en Toby Salmo i svenskerfarver, den tog et tungt udløb på 250 fod og Bjørn fik travlt med at rydde de andre stænger. Efter ca 15min. fight med flere gode udløb landede Ronnie Team Terkels første Bornholmerlaks, på 8,2 kg. PR og BR.

Glæden var stor og forventningerne høje for resten af dagens og ugens fiskeri efter sådan en fin fisk. vi satte kursen sydover, vendte nord på igen ved U-båden, vendte igen sydover ved Nordvestpassagen og så ved ca. 15-tiden midt mellem Ubåden og fingeren og midt i Ronnies morfar på styrmandsbænken, så gik Bjørns yderste sideplaner, hvor der sad et "Den Stive" lignende agn i grøn/hvid med en dodger foran (agnen var sponsoreret af en fisker fra lolland, som bjørn bugserede i land i januar). Ronnie Fik hurtigt ryddet de 9 andre stænger og vi nød begge en ca. 30 min. lang fight med mange gode udløb og flere øl-pauser og en smule video blev det også til. Den blev landet, vægten viste 10,2 kg og Bjørn var i lettere ekstase, da han endelikg havde fanget en laks (for første gang nogen sinde) og da det så viste sig også at være en BR var der jo ikke mindre jubel.

Vi satte grejerne og vendte om for at prøve samme spot igen, denne gang uden held. kl. 17.15 satte vi kursen mod Tejn og fik pakket grejerne sammen og fik sludret lidt med de andre på havnen indtil Team Ufling kom ind. De havde lavet en aftale med Nordbornholms Røgeri om at vi kunne aflevere fiskene dér. Team Ufling havde efter en smule uheld fået landet en fin Laks på ca. 11 kg.

Fiskene blev renset og afsted til røgeriet og så skulle vi have Pizza i aften!!! Eller...... Nej, for Pizzeriaet lukkede kl. 20.00, så Team Terkel gik i gang med at kreere en stor omgang Svensk Pølseret. Jo tak, for en omgang, så et glas rødvin og en pilsner og nu står den på sengetid og op til Gudevejr i morgentidlig og forhåbentlig endnu flere fiskeoplevelser