lørdag den 1. februar 2014

Hygge før 1. afd. af klubmesterskabet.



Velankommen til Helsingør havn ca. kl. 16.00 fik vi sammen med Team Proppen lagt bådene i og fandt en plads, hvor bla. Zanadu allerede var ankommet. Havnen var stort set tømt for vand, men det "nye" slæbested er helt fantastisk. Proppens motor skulle have en smule HLR, før den endelig sprang igang, da den havde stået stille længe og den glædede sig til at komme ud og snurre.





kl. 17.00 mødtes vi med ca. 20 andre ligesindede i Øresundsakvariet, hvor S-S-D endnu en gang havde ramt plet og arrangeret en specialrundvisning (specialundervisning) med en marinebiolog. Et RIGTIG godt arrangement, hvor man fik et par AHA-oplevelser og så nogle nye spændene arter, som "vi" i hvert fald ikke tænkte huserede i øresund, samt kom ind bag kulisserne.



Team Proppens flotte Quicksilver 460 Timonier.

Efter et par timer i Øresundsakvariet gik turen hele vejen tilbage til bådene i havnen (ca. 50 meter), og bådene blev klargjort til aftenhygge. Der blev foretaget flere forsøg på direkte injektion af Terkel-virus, dog uden den store effekt da minimum 2 ud 3 ombordværende formentligt var imune.  


Der skåles i herlig whisky.

Ud over at Hyggen blev sat i højsædet var der også en meget vigtig sag som blev klaret. Preben fik overrakt Team Proppens nye officielle Team-Trøjer. Nu glæder vi os bare til at komme på årets første tur på vandet i morgen og formentlig fange en BR i morgen.