søndag den 6. november 2016

Søfiskeri i blæsevejr i godt selskab. PR i Aborre

Weekenden var afsat til 6. afdeling af SSK i Køge. Men den blev først rykket til søndag og dernæst helt aflyst. Fiskes det skulle der, så efter lidt snak med Martin (SR-Fishing) blev planen, at vi skulle på Aborre-jagt i St. vejle å, samt ud og fiske løjer, så der var lidt til fryseren til det kommende laksefiskeri.


Martin fra Team Jason og Team Terkels reserve-gast Allan, tog også med.

På Ca.  4 timer i Store vejle-å blev det til PR i Aborre både til Bjørn (780 gram) og PR, samt, TR til mig på 1010 gram. Alle fik fisk og vi havde samlet Ca.  20 Aborre oppe og vende med den største på 1280 gram som Allan havde æren af at fange (I øvrigt også PR).Der blev endda fanget bifast i form en brasen, som stod og hyggede sig, samt et par rudsskaller.Herefter rykkede vi videre og jagtede Løjer. De var lidt svære at overtale, men et par "håndfulde" blev det da til.
Efter en kold og blæsende dag kan jeg nu kigge tilbage på endnu en herlig dag i gode fiskekammeraters lag. Og selv den allestedsnærværende doktor var med. Team Terkel takker Martin, Martin og Allan for en god tur.