fredag den 23. august 2013

Så er vi på torskejagt igen.

 Efter den sjove sommerbuletur, blev MK, fra Team Jason lidt misundelig over at, han ikke havde været med, så vi røg en tur på sundet igen. Bjørn og MK kørte i forvejen til Rungsted og fik kastet Terkel-skuden i og sejlede ud og tog morgen trækket.

Ca. kl. 1000 blev jeg samlet op i Rungsted Havn, og på dette tidspunkt lå der allerede et par fine torsk i kassen. vejret var perfekt og det blev kun bedre i løbet af dagen.

Lige lidt video af det flotte skib, ved indsejlingen til Rungsted havn.

Vi forsøgte diverse forskellige steder, for det meste på vrag, hvilket også betød at det kostede en mængde grej, som sad fast i bunden/vragene, men efter et par timer, hvor den kun havde stået på småtorsk (under 1 kg.) og nogle endnu mindre Sej, valgte vi at sætte kursen tilbage imod det vrag, som vi havde fisket på nogle dage i forvejen. det var en god beslutning, da det kastede ca. 10 fine torsk af sig på mellem 1,5 og 4 kg. Igen blev de fleste genudsat og da klokken slog 14.00 satte vi kursen mod havn i høj solskind og nystrøget vand. En kort men fantastisk dag på vandet


Hygge og solskind.

Takker MK, fra Team Jason for endnu en herlig dag på vandet.