onsdag den 9. april 2014

Børnefødselsdag & Blæsevejr

Onsdag stod vi først op kl. 0745 da det alligevel blæste en pelikan, og morgenmaden først var kl. 0800. Dagens plan som klubben havde arrangeret stod på foredrag af Per Verona omkring agnvalg og fiskeri med løjer kl 0900. kl 1230 havde de arrangeret en bus der kørte til TV2 Bornholm for at få en rundvisning og æblekage, og derefter til grejbutik for kage og kaffe for til sidst at være hjemme igen kl 1700.
vi valgte dog at køre ned til båden det var der tydeligvis hårdt brug for. Der havde vist været flere løjer end dem som Per havde hjemme.

Under morgenmaden kom der et par af de andre Teams forbi os og spurgte om hvad vi dog havde lavet nede i vores båd? Først kunne jeg ikke lige lure hvad der var foregået, men efterfølgende slog det mig at Team SR og Team Jason havde drukket molebajere efter vi var kørt.
Og den kombination kan bare kun give ballade.
Så vi spiste vores morgen mad og besluttede at køre på havnen for at tanke og ordne båden istedet for at høre foredrag.
Her er hvad der ventede os:

Der havde simpelthen været besøg i løbet af aftenen af en flok uartige børn. og de havde sgu pustet 50 balloner op og festet inde i båden. :O)

Vi har selvfølgeligt advaret SR og Jason omkring de uartige børn, man ved jo aldrig om de skulle komme forbi igen på et andet tidspunkt. Nu må vi se.... *GGG*

Vejret var meget hårdt og absolut helt umuligt at fiske i på den her side af øen, nogen af bølgerne lå på 2,5 til 3 meter og det blæste rigtigt meget så dagen skulle bruges på noget andet. måske løjer.. hvem ved. :O)



Nå men vi fik ryddet op, ordnet lidt forskelligt og tanket 50 liter så vi er klar til de sidste 2,5 dag vi får på vandet. Efterfølgende gik vi en tur rundt om Opalsøen og kiggede lidt på den skønne natur der hersker her på øen.

Frede fiskefjæs var selvfølgeligt også afsted sammen med sin nye værge.


Værgen han kunne dog ikke helt forstå at Frederik han er en Land-Laks som har vandskræk og absolut ikke ville genudsættes bare fordi han var under 75 cm.

Nu glæder vi os bare til imorgen hvor vi skal på vandet igen hurtigst muligt, forhåbentligt har bølgerne lagt sig allerede om formiddagen. Men nu må vi se



Knæk & Bræk - Team Terkel