onsdag den 15. april 2015

Det var Bornholmerturen 2015

Så er vi hjemme fra solskinsøen, og hverdagen har igen ramt Team Terkel. Sidste dagen (lørdag) på Bornholm, blev en flot fiskedag, hvor vi efter at have pakket tingene sammen fra Verona var på vandet kl. 08.00. Vi fiskede frem til middag og prøvede lykken på Davids banke. Der var gode lodninger, men tror at det var et forkert sats, Da der lige den dag blev fisket godt på Ubåden og Guffi. bl.a. Henrik fra "Uno" tog fire fisk, med største på 13,8 kg. og det var også "kun" ved fiskeri frem til middagstid.

Ved middagstid, blev skuden trukket på land og grejerne pakket. Herefter fik vi den sidste Molebajer på Hammarhavnen i forbindelse med klubturen 2015. Herefter gik turen til Norbornholms Røgeri, for at indlevere fiskEN vi havde i fryseren til koldrøgning.





Bjørn syntes ikke at vi skulle smørre madpakke i dag, hvilket resulterede i at vi tog Team Proppen og Team SR-Fishing med på Sydhavnsgrillen i Rønne, hvor vi fik os en god grillplatte med tilbehør (burger m. fritter og en Cocio). Med dunken fyldt sad vi og nød solen og de ca. 15 graders varme. Vi blev i samråd enige om at vi skulle lade Bornholm beholde den ældgamle tittel "Solskindsøen" og titlen "Lakseøen" måtte lægges i skuffen indtil Bornholm har vist sit værd igen.


Efter den værste hævelse havde lagt sig, blev kursen sat mod Poul Anker, som lå og ventede på at føre os alle hjem til hovedstadsøen igen.Trods modgang, bølgegang og høj søgang, så blev det dog kun til én indedag på hele ugen, Hvilket er en succes, når uge 14 holdet havde 1½ dag på vandet og at uge 16 holdet i skrivende stund (deres 4. dag) endnu ikke er kommet på vandet, grundet for meget vind.

Vi siger tak til alle de dejlige mennesker, som var med til at gøre turen til en dejlig tur, selvom det var lidt småt med skæl i båden. Uden de fantastiske fiskekammerater (og ej at forglemme personalet på Verona) så havde turen ikke været den samme.

Til at slutte af med så er der lige at billede af fiskEN fra årets tur. 8,0 kg. flot sølvtøj, som venter på at lande på et godt stykke hjemmebagt rugbrød.